Eurofins VBM Laboratoriet A/S fortsætter normal drift

Kære kunder,

I går, d. 5. november blev 7 Nordjyske kommuner nedlukket med nogle meget drastiske tiltag. Eurofins VBM Laboratoriet A/S der er beliggende i Aabybro og dermed Jammerbugt Kommune vil således blive påvirket af disse tiltag. Eurofins VBM Laboratoriet A/S er en produktionsvirksomhed der udfører kritisk arbejde indenfor infrastruktur, og en nedlukning af laboratoriet vil have vidtgående konsekvenser for store dele af den danske bygge-, anlægs- og nedrivningsindustri.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S holder derfor åbent og fortsætter driften indtil videre. Mange af vores medarbejdere kommer udenfor Jammerbugt Kommune og derfor er vi i gang med at implementere en række tiltag for at kunne fortsætte driften og samtidig indføre tiltag der medvirker til at den muterede virus ikke spredes ud af kommunen.

Vi vil gøre hvad vi kan for at holde jer opdateret.

Med Venlig Hilsen

Jesper Gamst
Adm. Direktør
Eurofins VBM Laboratoriet A/S