Om VBM Laboratoriet

Eurofins VBM Laboratoriet A/S er en del af Eurofins Miljø, som er en del af verdens største laboratoriegrupper, med laboratorier i 61 lande og over 62.000 ansatte. Eurofins VBM Laboratoriet A/S er et DANAK akkrediteret laboratorium under registreringsnummer 179. Vi udfører vej-, byggeri- og miljøanalyser i vores afdelinger i hhv. Ishøj og Aabybro.

Eurofins Miljø er Danmarks største Miljølaboratorium, som laver kemiske, fysiske og mikrobiologiske undersøgelser indenfor vand, jord, luftemission, støj, bygningsmaterialer, indeklima, arbejdsmiljø og geoteknik.

Historien om Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Eurofins VBM Laboratoriet A/S blev stiftet i 1985 under navnet PC Laboratoriet A/S Grus og betonlaboratorium. Eurofins VBM Laboratoriet A/S har siden stiftelsen bevæget sig fra primært at beskæftige sig med beton og betontilslag til i dag også at beskæftige sig med analyser inden for vej og miljø. I 1992 opkøbte Eurofins VBM laboratoriet A/S det vejgeotekniske laboratorium Svend Borgselius A/S og udvidede driften til også at omfatte geotekniske analyser. I 1997 blev driften udvidet til miljøanalyser, der i dag udgør hovedparten af VBM laboratoriet A/S. I 2007 Skiftede PC Laboratoriet A/S Navn til VBM Laboratoriet, hvorefter det i 2018 skiftede navn til det nuværende, Eurofins VBM Laboratoriet A/S, efter det blev en del af Eurofins-koncernen i 2017.