Karriere hos VBM

Hos Eurofins VBM Laboratoriet er den vigtigste kilde til vores succes vores motiverede medarbejdere. Derfor søger vi løbende motiverede og dygtige medarbejdere, der kan være med til at sikre vores fortsatte vækst og succes. Vi beskæftiger medarbejdere med meget forskellige baggrunde: laboranter, ingeniører, kemikere, biologer, miljøteknikere, Ph.D.'er, geologer, teknikere, administrativt personale og meget mere.

Karrieremuligheder

Eurofins Scientific er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S er ledende inden for miljø- og geotekniske analyser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter og dermed ydelser inden for jordforurening, indeklima og bygningsscreening, mv. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning.

Job

Se ledige jobs under på vores karriereside

Jævnfør GDPR må vi ikke modtage CV og ansøgninger personligt eller via mail.