Laboratoriet flytter fra Rødovre til Ishøj

I maj 2023 er vi flyttet til Baldershøj 9 i Ishøj. Under flytningen, vil du stadig kunne få analyseret dine prøver som sædvanligt. Vi vil bestræbe os på at minimere forstyrrelser i forbindelse med flytningen, men analysernes leveringstid vil blive påvirket i dagene op til og efter flytningen.

Husk at aflevere dine prøver (inklusive jord-, asbest- eller walk-in-prøver) på vores nye adresse i Ishøj fra og med denne dato. Vores nye faciliteter er større og mere rummelige, og vi vil dermed have større kapacitet til at håndtere dine prøver. Derudover vil du også nemmere kunne finde en parkeringsplads, når du besøger os.

Hvis du har spørgsmål vedrørende flytningen, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 36 72 70 00 eller spørge os, når du afleverer dine prøver.