ISO 14001:2015 certificering

 

ISO 14001:2015 er den mest anerkendte standard indenfor miljøledelse. For at få denne certificering, skal virksomheden opbygge og indføre et struktureret og veldefineret miljøledelsessystem. Derudover forpligter virksomheden sig til at forbedre sin indsatsen på miljøområdet, reducere forureningen, samt optimere affaldshåndteringen og brugen af ressourcer.

Hvorfor ISO-certificeringer?

ISO-certificeringer er et godt redskab for dig som kunde. En ISO-certificering betyder nemlig, at en virksomhed har implementeret et kvalitetsledelsessystem inden for en bestemt standard. Det er din garanti for, at samme procedurer bliver fulgt hver gang, og det sikrer ensartethed, stabilitet og kvalitet. Der findes mange forskellige slags ISO-certficeringer; alt fra standard papirstørrelse til forebyggelse af arbejdsulykker. Certifceringer bliver brugt af virksomheder i hele verden, og er ens uagtet hvor i verden, virksomheden hører til.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S er ISO 14001:2015 certificering

Vi er netop blevet nycerfiticeret i ISO 14001:2015. Vi valgte denne certificering, fordi vi vil bidrage til en sundere og mere sikker verden. Med certificeringen forpligter vi os til kontinuerligt at forbedre vores miljømæssige påvirkning og gøre en indsats for miljøet.