Midtjysk Geoteknik ApS skifter ejer

Det glæder os at kunne meddele at Eurofins pr. 28. september, har købt Midtjysk Geoteknik ApS, der hermed bliver en del af Eurofins VBM Laboratoriet’s geotekniske laboratorium.

Midtjysk Geoteknik har gennem de seneste 6 år formået at opbygge en meget stærk position indenfor kontrol af komprimering og geotekniske laboratorieydelser i især Vest-Danmark. Med opkøbet af Midtjysk Geoteknik styrker vi således aktiviteterne inden for geotekniske laboratorieydelser i Danmark markant. Sammen vil Midtjysk Geoteknik og Eurofins VBM Laboratoriet nu dække hele Danmark med de korte reaktionstider I kender fra vores faciliteter i Rødovre, Vejen, Galten og Aabybro.

Grundlægger og direktør i Midtjysk Geoteknik fortsætter i Eurofins VBM Laboratoriet som Salgschef og vil fortsat være den primære kontakt til kunderne i Midtjysk Geoteknik. Vi er meget glade for at Johannes og hans nuværende medarbejder ønsker at fortsætte i det nye ejerskab.

Inden for den nærmeste fremtid vil vi bringe Midtjysk Geoteknik ind under Eurofins VBM Laboratoriet’s akkreditering og vi vil således kunne tilbyde akkrediteret kontrol og akkrediterede analyser til vores kunder i Midtjysk Geoteknik.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, som skal fortsætte i den ånd som Midtjysk Geoteknik er skabt i. Såfremt I har spørgsmål til hvad konsekvensen af dette har for jer er I meget velkomne til at kontakte en af undertegnede.

Med venlig hilsen

Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Jesper Gamst
Adm. Direktør

JesperGamst@Eurofins.dk

+45 6134 8688

Johannes Tveen Jensen
Salgschef

JohannesTveenJensen@Eurofins.dk

+45 2495 9091