National Direktør for Eurofins Miljø Danmark

Siden VBM laboratoriet A/S er blevet en del af Eurofins i marts 2017, har der løbende været et samarbejde mellem Eurofins Miljø A/S i Vejen og VBM laboratoriet A/S. Eurofins Miljø A/S og VBM laboratoriet A/S er to selvtændige virksomheder, med hver deres ledelse og kundesegment. Der er ikke på nuværende tidspunkt planer om en decideret samenlægning af de to virksomheder, men begge er en del af Eurofins Miljø Danmark. Det er en særlig situation at være to forskellige miljlølaboratorier under Eurofins koncernen i et land, men Eurofins Miljø A/S og VBM laboratoriet A/S er to forskellige miljølaboratorier, der selvom de tilbyder mange af de samme analyser, har hver sine kundegrupper.

Den overordnede strategiske ledelse af denne situation kræver en National direktør, og VBM Laboratoriet A/S’ adm. Direktør Jesper Gamst er blevet udnævnt National Direktør for Eurofins Miljø Danmark. Jesper fortsætter med at være adm. Direktør i VBM laboratoriet A/S, med sin daglige gang i VBM’s afdelinger, men han vil også skulle varetage ledelsen af Eurofins Miljø Danmark.