Bliv klogere på Reflab metode 1 – deltag i vores webinar i oktober

 

Torsdag d. 31. oktober har du mulighed for at deltage i vores webinar, som handler om Reflab metode 1 – olie i jord. Her kan du lære mere om metoden, få viden om overvejelser, som du bør gøre dig i forbindelse med prøvetagning samt hvordan prøven bliver håndteret på laboratoriet. Derudover gennemgår vi også prøveforberedelserne af jeres jordprøve til kulbrinte-analysen (hele processen fra jeres prøve kommer ind på vores laboratorium til den slutteligt bliver kørt på vores analyse-apparat). Vi uddyber også årsagen til og vigtigheden af korrekt håndteringen af jorden. Til sidst i webinaret tager vi et kig på analyserapporten og forklarer udvalgte elementer. Hvis du har nogle spørgsmål til metoden eller de ting, som vi gennemgår, har du mulighed for at stille dem undervejs samt til sidst i webinaret.

Hvornår afholdes webinaret og hvordan tilmelder jeg mig?

Webinaret bliver afholdt torsdag d. 31. oktober, kl. 14.00, og varer ca. 45 minutter. Det er gratis at deltage. Oplægsholderne er Najah Søndervang, teamleder, og Magnus Borst, laboratorietekniker. Begge arbejder i Eurofins Miljøs afdeling for jord.

Du kan tilmelde dig webinaret her: