Deltag i vores radonseminar i januar

I januar kan du deltage i vores radonseminar, hvor du blandt andet kan blive klogere på niveauer af radon i indeklimaet, målemetoder og målestrategier. Derudover redegøres der for, hvordan det med forskellige tiltag er muligt at reducere radonniveauet i indeklimaet, hvis det er registreret at være for højt.

Til radonseminaret vil du blive ført igennem vigtige emner indenfor radon-området af én af vores dygtigste radon-medarbejdere samt NIRAS. Seminaret henvender sig primært til kommuner eller andre ejendomsejere, der arbejder med radonmålinger i eksisterende byggeri eller som er ansvarlige for overholdelse af radonniveauet.

Hvor og hvornår?

Vi afholder radonseminaret i Aarhus 29. januar samt Rødovre d. 30. januar. Begge dage fra klokken 9 til 13 (inklusiv frokost).

Kurset koster 650 kroner pr. person (ekskl. moms).

Du kan læse mere om radonseminaret her

 

Tilmelding

Tilmeld dig radonseminaret ved at udfylde denne tilmeldingsformular: