Et studierelevant job for Claus

Claus startede i 2013 som laboratoriemedhjælper hos VBM Laboratoriet A/S, imens han var i gang med at studere Kemiteknologi på Aalborg Universitet. Claus startede med at få en grunding oplæring i vores prøvemodtagelse. Efterhånden som han blev bekendt med vores analyser, fik han lov til at bruge sin kemiske færdigheder i forbindelse med prøveforberedelsen af vores jord- og materialeprøver.

Claus udmærkede sig i høj grad, hvilket førte til udnævnelsen som weekendansvarlig.  Den weekendansvarlige har i samarbejde med en fastansat laborant ansvaret for at køre prøveforberedelsen af jord- og materialeprøver i weekenden. De weekendansvarlige får en unik mulighed for at påtage sig ansvar og udvise evnerne til at koordinere et weekendhold.

Claus blev tilbudt muligheden for at skrive sit speciale med VBM Laboratoriet A/S, hvor han fik til opgave at udvikle en ny analysemetode til miljø-afdelingen i Aabybro. Efter sin studietid er Claus startet som kemiker i et barselsvikariat på vores vand- og specialkontor, hvor han især beskæftiger sig med vand- og kompostsager.