Din besvarelse på vores tilfredshedsundersøgelse = 10 kroner til kampen mod plastik

Når vi sender vores kundetilfredsundersøgelse til dig som kunde, og du besvarer den, så donerer vi 10 kroner til NGO’en Plastic Change. Plastic Change er en dansk organisation, som arbejder for en verden uden plastikforurening. Så når du svarer på vores tilfredshedsundersøgelse, er du faktisk også med til at gøre en forskel for miljøet. Du modtager vores kundetilfredsundersøgelse efter du har modtaget en analyserapport (dog kun én gang årligt).

Hvorfor donerer vi penge til Plastic Change?

Eurofins arbejder for en sundere og mere sikker verden – men vi kan desværre ikke redde miljøet og planeten alene. Vi kan derimod støtte de organisationer, som også er med til at gøre en forskel for miljøet. Plastic Change fokuserer blandt andet på, hvordan vi kan bruge mindre plastik, samt hvordan vi kan anvende det bedre og smartere, end vi gør i dag. Og det synes vi, er en god sag at støtte.

Hvis du vil blive klogere på Plastic Change og deres indsatser, kan du læse mere på deres hjemmeside: https://plasticchange.dk/